söndag 16 januari 2011

Ensamma igen och krock med bussen!

Början av veckan spenderade jag med mina föräldrar vid poolen. Det har blivit soligt och fint väder igen och det är riktigt varmt och skönt.

På onsdag natt strax innan kl 12 på kvällen så lämnade mina föräldrar oss för återfärd till Sverige. Hemresan gick bra trots att dom fick åka vanlig ekonomiklass hem. Det var tråkigt när dom åkte men vi har haft tre jättehärliga veckor tillsammans där vi har varit tillsammans i princip hela tiden. Stackars pappa var sjuk nästan halva tiden men annars så var allt jättebra. Nu är det ju inte så lång tid kvar för oss här heller. Herregud vad tiden gått fort! Bara 6 veckor kvar!

På torsdagen började jag jobba igen så nu är det tillbaka till vardagen igen efter 3 lediga veckor. Imorgon drar yogan också igång igen.

I fredags em/kväll så åkte Jonas till Kerala för att närvara vid en jobbarkompis bröllop. Dom kom iväg vid 9 tiden på kvällen ca 2 timmar försenade då bussen kom sent och det var några som skulle med som var sena. Efter en resa hela natten kom dom fram till hotellet. Dom skulle dela rum då det inte fanns så många rum. Jonas sa ifrån när det blev tal på att dom skulle sova 3st i en Queensize säng. Senare hittade han att dom hade rum på båten som dom åkte runt med så då sov han där istället så då tror jag att han slapp andra sänggäster.

Bröllopet var idag och efter det begav dom sig hemåt i minibussen. När dom hade åkt en bit så krockade dom. Dom trodde först att bromsarna var trasiga för chauffören hade kört rätt in i bilen framför. Ingen skadades förutom bilen. Hur skulle dom nu ta sig hem? Efter ett tag så lyckades som fixa till bussen och kontrollerade bromsarna, det hade inte varit dom som det var fel på utan det var tydligen chaufförens fel. Så nu är han på väg igen.

kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar