torsdag 20 januari 2011

Sjukhusbesök för Jonas

Jonas kom hem ordentligt fast sent (eller tidigt). Han var väll hemma vid 6 tiden på morgonen och la sig och sov en stund innan jobbet. Bröllopet hade varit bra men extremt annorlunda mot i Sverige.

På eftermiddagen så fick han mer och mer ont i foten som han slagit i på lödagen, fotknölen på insidan. Han åkte till doktorn på vägen hem från jobbet. Blev röntgad och undersökt. Dom trodde att det var en inflamation. Så han fick medicin och åkte hem. Väl hemma blev det bara värre och värre. Så han ringde till doktorn och kollade upp att det var OK att kombinera dom tabletterna som han hade fått med andra starka tabletter som vi hade. Det var OK. Efter ett tag så hjälpte tabletterna och det blev bätte. Nästa morgon var det mycket bättre och han behövde inte ta fler smärstillande tabletter. Så för under 100 kr blev han röntgad (röntgenplåtarna fick man dessutom med sig hem), undersökt och fick medicin.

Min yoga har startat igen så nu har vi kört tre gånger denna veckan. Jag hade glömt det mesta av programmet så läraren fick gå igenom och visa igen. Denna vecka har vi bara varit två stycken. Anna har varit dålig och våra två amerikanska yoga kompisar har inte varit där. Träningsvärk får man ivarjefall så någon nytta måste det göra. Jag har dessutom varit duktig och promenerat dit dom ca två kilometrarna denna veckan. Jag sticker nog ut en del när jag promenerar dit i träningskläder, solglasögon och med ryggsäck med yogamattan på sidan.

I helgen ska vi åka till Kabini. Ett safariställe ca 20 mil söder om Bangalore. Det finns ganska mycket elefanter där. Tigrar finns väll okså men dom ser man nog väldigt sällan. Vi kommer tillbaka på söndag och sedan åker Jonas till Sverige på natten.

Vi hade en ny kackerlacka i köket igår kväll. Jag gick ner för att hämta tvätt i tvättmaskinen och hörde något som prasslade i skåpet under diskbänken där vi har soporna. Jag tillkallade hjälp så Jonas kom och dödade den med en tom vattenflaska. Den kröp först ner i en springa vid kanten men då tog Jonas insektssprayen och sprutade ner där. Den är inte tillräckligt stark för att döda en kackerlacka (till det ska man ha starkare grejor) men dom blir väldigt groggy.

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar