söndag 6 mars 2011

Första veckan avklarad!

Första veckan i Sverige avklarad. Det har gått jättebra med tjejerna på dagis. Inga problem alls.

Det har varit fullt schema hela veckan. Saker som ska ner från vinden och kartonger som ska packas upp. Barn som man behöver laga mat till och leksaker som behöver plockas upp. Först från kartongerna och sedan när dom ligger spridda i hela huset. Träffat kompisar torsdag och fredag och sedan ett lite försenat kalas på lördagen för mamma som fyllde år när vi var borta.

På lördagen var det även dags för Miras första ridlektion. Hon har "gett bort" Schettisen Agnes som hon red ett år innan vi åkte till Ellie. Hon ville hellre rida på ridskola tillsammans med kusinen Annie och kompisen Thyra. Mira fick en ponny som heter Molly som var lite större. Jag ledde henne. Kusinen Annie var duktig och red själv hela lektionen. Man märkte att Mira inte ridit på länge för hon hade glömt en hel del. Men hon skötte sig bra och försökte hela lektionen.

Idag var det dags för gympalektion. Först för Ellie och sedan för Mira. Kusinen Emelie höll ett hårt tag i Ellies hand och drog med henne runt på uppvärmningen. Ellie sprang omkring och skrattade hela lektionen.

Sedan lämnade vi in barnen till mormor och morfar och åkte och kollade på bil. Vi sålde ju vår lilla Suzuki Swift innan vi åkte så vi behöver ju en ny andrabil. Kastade oss ut och in på alla bilfirmorna i Västra Frölunda. Vi har inte bestämmt oss ännu men funderar på en Renault Megané.

Det har varit soligt och fint både lördag och söndag. Noll till några plusgrader.

kram

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka till Sverige, jag har kikat lite i din blogg då min mann har fått erbjudande att arbeta i Bangalore ca 1 års tid. Jag och våra två barn, 8 och 11 får följa med. Vi arbetar på en krav-lista till arbetsgivaren och har massor med fråger til någon som gjort det förut, vet du om något forum eller kan du svara på några frågor. Det vore jättesnällt isåfall. Maila mig gärna!! email:aune.elisabeth@gmail.com

    SvaraRadera