tisdag 9 november 2010

Grymma burgare!

Ikväll var vi och åt på Hard Rock Café. Inte ens MC Donalds har ju hamburgare, bara kycklinggrejor, så det är HR som gäller om man ska ha sig en riktig burgare. Burgarna var grymt bra på Hard Rock.
Innan så åkte jag och barnen till Jonas jobb och hälsade på. Barnen tyckte att det var kul. Mest för att dom fick pepparkakor och godis av dom andra på kontoret. Kontoret var fräscht och fint. Jonas sitter i ett mellanstort kontorslandskap. Varje bås var väldigt litet. Inte heller hade dom en massa grejor där utan det var väldigt tomt och städat på skrivborden. Varje person hade bara sitt skrivbord (som direkt angränsade till grannens) sin stol, sin dator och sin vattenflaska. Eller ju i Jonas fall läskburk. Alla har likadana vattenflaskor som dom kommer och fyller på åt dom.
Vi var även en sväng på Lifestyle. En stor affär med kläder, leksaker och inredningsgrejor. Vi köpte lite extragrejor som vi behöver när våra gäster kommer. Vi hade med oss hemifrån till oss men det är sådant som vi ska slänga också tar vi med oss detta hem istället. Det är ingen idé att ha några finare lakan uppe i vår säng för barnen sitter där och ritar och rätt som det är så är det tuschmärken. Vi köpte även ett täcke. Hittills så har det ju varit väldigt varmt och vi har kört med AC’n en stund innan vi lägger oss. Men dom sista dagarna har det varit Svenskt sommarväder. Ca 20 grader och duggregn, hela dagen. Det blir då väldigt kallt och rått i huset. Speciellt i vårt sovrum. Fast idag så har det varit varmare ute. Hoppas att det blir varmare till helgen.
Vi hade strömavbrott från sön em och sedan i drygt ett dygn. Som tur var så har dom reservaggregat. Fast då får man bara igång lampor och kyl/frys och vanliga kontaktuttag. Tyngre grejor som tvättmaskin, torktumlare, AC, ugn, mikro och varmvattenberedare funkar inte. Spisen är ju en gasspis så den kan man ju alltid få igång. Det blev en väldigt kall och snabb dusch den morgonen.
Mira är mer eller mindre helt bra. Vi fick provsvaret igår och det var inte salmonella utan e-colie bakterier så det pencilinet som hon hade börjat på var bra. Dom berättade för Jonas att dom i odlingen hade testat 30 olika preparat för att se vilket som gav bäst resultat på bakterierna. Verkar ju väldigt noggrant och jag har svårt att tro att dom lägger ner sådan tid på proverna i Sverige. 
I söndags var vi återigen på brunch på Leelas Palace. Denna gången i den restaurangen som har mat från alla ställen. Den vi var på första gången hade Japansk/Asiatisk tema och ingen Indisk. God mat, dryck och trevligt sällskap med familjen Edshage och  Rashid. Våra barn fick tyvärr stanna hemma eftersom vi inte riktigt visste hur det var med Mira. Så Bhavani fick jobba lite extra.
Dags att bädda i nya täcket och gå och lägga sig!
kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar