måndag 15 november 2010

Liten tok och luring!

Även söndagen bjöd på härligt väder. Så det blev en heldag vid poolen igen. Alice och Hannah var där även idag så tjejerna badade länge ihop. Mira badar hela tiden utan puffar nu. Favoritpoolen är en långsmal pool där det är lite varmare. Det går som en sittbänk runt hela som man kan stå på i vattnet. Perfekt när man inte kan simma så långt att simma mellan dom olika sidorna. Ellie fick även hon bada lite utan puffar och träna på att dyka. Rätt som det var kastade hon sig iväg utan att ha koll på om jag var med och tog henne. Då får hon skylla sig själv så då brukar jag låta henne klara sig själv och ta henne när hon börjar tycka att det blir lite obehagligt. Men hon simmade, och simmade, och simmade. Hela vägen till andra sidan :-o Sedan gjorde hon det flera gånger till tills jag tyckte att det räckte. Hon är tokig den lilla.

Idag när vi var på simskola med Mira så kom Hannah och badade med henne en stund efteråt. Mira frös och gick upp och sedan sprang Mira och Ellie längst kanten och slängde i simringar som Hanna hämtade från botten. Rätt som det var så ramlade Mira huvudstupat i. Hon var snabbt runt och drog sig upp igen. Ellie badade inte idag men hade tagit av sig kläderna när dom lekte med ringarna. När hon såg att Mira ramlade i så tog hon satts och tänkte hoppa rätt ut. Som tur var så var jag precis bakom och fångade henne i luften. Hon är lurig den lilla.

Jonas är på shopping i Sveige idag efter lite grejor som vi behöver till bland annat julen som inte finns att få tag i här. Jag hittade denna härliga sida med massa tips på vad man behöver för en komplett jul utomlands. Det blir till att baka eget vörtbröd i år helt enkelt.
http://www.scandinavianstuff.com/


Nu ligger barnen och sover sött och det är dags för mig att kolla lite på film.

kram


Ellie och Kittysen har ställt upp sig för fotografering på väg till poolen.

Mira med nya badringarna att dyka efter.

Tre glada badtjejer

Ellie hade med sig leksaker också.

Mira med fin ansiktsmålning.

Det kittlas tycker Ellie och fnissar men sitter helt stilla ändå.

Fina fjärilsflickor.

Hopp i hoppborgen som varje söndag på klubben.

Liten tokig Ellie simmar!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar