måndag 11 oktober 2010

Brunch på Leelas palace!

Söndag 19:00


Hemkommen från Brunch på Leelas palace. Några timmars ätande, drickande och trevligt umgänge med ett helt gäng andra. Det fanns ett lekrum till barnen men Ellie ville inte gärna vara där. Mira var där en stund. Där fanns det mat till barnen, efterätts buffé och godisbuffé. Till dom vuxna serverades det en massa förrätter, varm mat, sushi buffé, efterätts buffé och fri tillgång till champagne. Det var första gången som jag åt fisk eller skaldjur sen vi kom hit. Efter det tog vi en promenad i trädgården och vidare till shoppinggallerian. Jag köpte en morgonrock (så slipper jag att vira täcket om mig när jag ska ner på nedervåningen), en tunika, en blus och en klänning till Mira. Affären var inte så jättestor men det var 7 personer som jobbade i den och en stor del av tiden var vi dom enda kunderna där. Leela brunch kommer vi absolut att göra om J
I fredags bar det av till Zuri hotell för middag på deras Italienska restaurang med Michael och Elena. Utan barnen. Bahvani var hemma och passade dom. Restaurangen var trevlig och maten var bra. Ellie hade däckat i soffan kl 9 och Mira på golvet framför tv’n 9:30. Det var superskönt att få en vuxenkväll utan barn.
Vi kom hem vid halv 12 och sedan körde Umesh Bahvani hem. Vi sa till Umesh att vi skulle iväg vid 10 nästa dag. Han sa då att han sover i bilen och fräschar upp sig på klubbhuset på morgonen. Jonas erbjöd att han kunde få sova i gästrummet men det ville han inte. Jag kollade ut men kunde inte se honom utanför här på gatan. Så han sov väll i bilen någonstans här på området.
Igår åkte vi till Lalbagh botaniska trädgård tillsammans med Anders och Alice. Det var som en blandning av Botaniska trädgården och Slottsskogen. Denna gången klarade vi oss från regnet. Parken var jättestor men det var inte så mycket blommor. Dom hade en rosenträdgård men det var ett staket runt hela så man kunde inte se så bra och det var inte direkt välskött där inne. Det fanns en massa olika träd, några apor och en massa ekorrar. Också höjdpunkten och det viktigaste på en utflykt! Fika.
På kvällen kom Anders, Alice och Ada över på middag. Anna är iväg med kompisar över helgen. Vi hade beställt mat från ett catering ställe. Sallad, Lasagne och Cannoli. Gott och smidigt!
kram

Lalbagh




Växthuset, som var tomt






Rosenträdgården


Relaxar med en glass


Den obligatoriska fikan







Leelas palace


Sushi buffé




Ellie har ätit godis


Ellie och Mira i lekrummet


Min nya morgonrock

Mira i nya klänningen
Ösregn och hopp i vattenpölarna

Blöta och glada!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar