torsdag 14 oktober 2010

Vad får det lov att vara?

Vad får det lov att vara att äta?

Höna, tupp,

eller gris?
Det fanns även liknande affärer för får och fisk. Dom ligger precis utanför vårt område. Jag, barnen, Mariam och Hannah tog en promenad imorse och rekade vad som fanns i närområdet. Undrar just varför vi åker till Frosties och köper kött när det finns så nära ;-) Vi köpte ivarjefall en klase bananer, varsitt armband och pom-poms till barnen.

Hannah, Mira, Ellie & Mariam

På eftermiddagen var vi hos fam Edshage. Bahvani kom förbi och visade upp sin lilla flicka som fyller 1 år imorgon. Hon var helt bedårande söt. Hon kunde inte gå bara springa. Runt runt i huset. Vi hade köpt presenter som hon fick, ett pussel och muggar som man kan bygga torn med, sedan så fick hon pengar också. Så kan dom köpa vad dom vill till henne istället. Det känns ju onödigt att vi springer och köper dyra leksaker när man inte vet vad dom behöver. Dom ser äldre ut än vad dom är dom små barnen. Är nog för att dom oftast har mycket hår och är väldigt nätta i kroppen. Inget babyhull kvar här inte. Den lilla flickan hade redan hål i öronen. Tur att inte Mira såg det!

kram


1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Ja hjälp vilka kulturskillnader det är med matindustrin. Undra om de håller rätt temperatur på köttet där? Och vad hade livsmedelsverket sagt?? hi hi...
    Söta barn! Ni ser verkligen ut o ha det härligt. I morgon åker jag på minisemester, kommer inte längre än till Norge men det är inte så bara... ser SÅ mkt fram emot det!
    kram!!

    SvaraRadera