lördag 5 februari 2011

Första besöket på sjukhuset avklarat

Igår såg Jonas till att komma hem tidigt från jobbet så att han kunde köra Bhavani och dottern och följa med till sjukhuset för att träffa Neurologen. När dom kom dit så hade neurologen gått hem. Han hade bara haft ett besök inbokat och det hade han ombokat. Men inte oss alltså. Dom hittade inte alls att vi var inbokade och eftersom doktorn hade gått hem så var det inte så mycket mer att göra än att åka hem med en ny tid idag istället. Känns ganska mycket som typiskt Indien!

Så dom åkte dit idag och neurologen trodde nog att det var epelepsi och den var en typ som oftast brukar gå bort (hon får anfallen när dom häller vatten på huvudet på henne). Dom fick göra huvudskanningen direkt. Hur lätt är det att få en extremt aktiv ett åring att ligga still i maskinen?? Bhavani försökte få henne att somna. Jonas märkte att hon blev stressad så han betalade och åkte hem. Hon fick henne att somna och skanningen gick bra. Hon ska tillbaka på tisdag morgon för att göra ett EKG och efter det kommer vi att få träffa doktorn igen när han har kollat igenom resultaten av dom två undersökningarna.

Igår var vi ute och åt på restaurang med Mariam, Asim och Hannah på en restaurang som heter Olive beach som ligger inne i stan. Maten var jättebra och det kändes inte alls som vi var i Indien. Rätt som det var så var Ellie borta. Hon hade stått med Mira och Hannah men plötsligt var hon borta. Jag började kolla runt. Hittade henne inte. Så dom andra hjälpte också till att leta. Ingen Ellie. Det var ett plank med en grind ut mot gatan så hon kunde ju inte ha kommit ut där. Vart hade hon tagit vägen. Plötsligt så var hon upphittad. Hon hade varit inne i köket. Hon luktade choklad och var kladdig runt munnen så jag tror nästan att någon tagit med sig henne in där för att ge henne choklad.

Nu ligger Jonas och Ellie och sover efter att vi har varit vid poolen hela dagen (förutom Jonas som var borta någon timma när dom åkte till sjukhuset), Mira ser på tv och jag datar. Som vanligt här alltså!

kram

1 kommentar:

  1. Hejsan...

    Nu har jag läst igenom din blogg, kul läsning.
    Mvh Cecilia Dahlgren

    http://familjendahlgrens.blogspot.com/

    SvaraRadera