fredag 18 februari 2011

RXDX igen och mamma och pappa kväll

I onsdags så begav vi ju oss till RXDX för att prata med doktorn och gå igenom dom två testerna för att se vad det kan vara för fel på Bhavanis dotter. Ellie somnade i bilen på vägen dit så hon fick sitta kvar med Umesh. 45 minuter efter vår bokade tid kom vi in. Vi hade röntgenbilderna men inte den andra rapporten. Doktorn ringde till receptionen. Nej han som fixade dom hade gått hem på morgonen så den gick inte att få fram. Men ni kan komma förbi imorgon vid 4 tiden. Kul. Jättekul. Vi älskar ju att packa ihop oss och åka till RXDX varje dag.

Vi åkte idag istället för igår var det mamma och pappa kväll.

Doktorn hittade inget avvikande så troligtvis så är det Hot Water Epelepsia. Så nu ska hon äta medicin i 2 år och kanske har det försvunnit tills dess. Inget varmt vatten på huvudet utan bara kallt. Ca 850 kr har undersökningarna kostat. Bhavani var lycklig över att det nu är uppkollat och att det inte var något värre.

Så igår var det mamma och pappa kväll. Vi åkte till vårt närmsta shoppingcenter Forum för shopping, lite mat och bio. No strings attached. En romantisk komedi som var helt OK. Vi shoppade lite innan också. Hittade Levis jeans i en affär på utförsäljning. 3 par jeans, två toppar (också Levis) och en Pepe Jeans blus = 300kr :-) Me like :-) Vi har inte haft så många mamma och pappa kvällar. Fast här är det ju otroligt lätt med barnvakt. Faktiskt lättare än hemma även om vi har det superbra hemma med mina föräldrar eller min syster som nästan alltid kan. För en extra peng stanna Bhavani gärna kvar och passar barnen och det har aldrig varit att hon inte har kunnat. Jag tror varken att hon spelar Bridge, tränar eller umgås så mycket med vänner ;-)

Idag har vi haft tjejkväll då Jonas är ute och äter med jobbet. Bad i poolen, lek på lekplatsen, middag på klubben och nu åkte pepparkakshjärtanen ner från fönstret och dom kollar på film och äter godisarna på.

Imorgon ska jag till RXDX (igen) för att gå igenom min hälsorapport. Blir nog en halvdag där igen.

kram

1 kommentar:

  1. Hej där!
    Länge sedan jag tittade in... har haft lite fullt!
    Vad bra att ni kollar upp hennes dotter, inte för att jag fattade vad hon led av??!! Hoppas din hälso-koll visar fint. Du mår bra eller?
    Shopping, billig sådan dessutom, lät ju helt underbart. Likaså barnvakt, bada i pool osv... Me like!
    Ha en fin helg,
    kram från ett kallt men idag rätt soligt Göteborg!

    SvaraRadera