tisdag 8 februari 2011

Restaurangbesök, shopping och EKG test!


I lördags så blev vi utbjudna på restaurang av en som är chef på Jonas jobb. Barbeque nation. Dom kommer med grillspett och lägger på små grillar på bordet och kommer och serverar lite andra tillbehör också. Detta är bara förrätterna. Sedan finns det en huvudsrätts buffe också men Jonas har nog varit där 5 gånger och ännu inte kommit till huvudrätterna. Sedan så är det självklart en efterätts buffe också. Rätt som det var så började servitörerna att dansa. Ganska otippat på en familjerestaurang. Jag nästan väntade att dom skulle börja slita av sig kläderna också till den medryckande musiken. Men det gjorde dom inte, tyvärr ;-)



Söndagen ägnades åt shopping. Vi hade tänkt att hänga vid poolen men barnen hade lite feber så vi ville inte att de skulle bada då det fortfarande är ganska kallt i vattnet. Vi begav oss till Mantri square. Ett stort shoppingmall på andra sidan stan som vi inte varit på innan. Som tur var så var det lite trafik så det gick på under en timme. Ett skärp till Jonas, en handväska och två par Hush Puppie pumps till mig, klänningar och tröjor till Mira och två tröjor till Ellie. Det var nog det största mallet som vi varit i här i Bangalore. Och det bästa. Vi hade sagt till Umesh att vi inte skulle ut när han frågade lördag kväll. Så han hjälpte oss att skaffa en kollega till honom som kunde köra oss. Umesh hade tagit en annan körning. För en Ryss som var på besök i Bangalore för Volvo. Som inte lämnade någon dricks alls. Från oss får han alltid minst 300 (ca 50kr) på söndagar. Han får ju sin provisionsdel också från sin firma men den är bara på 100 rupies även på söndagar.

Jonas, Bhavni och Prunitha var iväg på anda besöket på sjukhuset idag. Dom fick tillbaka röntgenplåtarna från hjärn scanningen också var det dags för att göra EKG. Nästa vecka ska vi träffa doktorn igen för att få en slutbedömmning. Troligtvis så  är det Vatten epelepsi. Epeliepsi som utlöses när man häller vatten på huvudet. Jonas googlade och hittade en artikel om att det var väldigt vanligt just i södra Indien och att det var genetiskt. Det brukar växa bort när barnen blir lite äldre så förhoppningsvis så gör det ju det.

Nattning av barnen pågår och packning av badkläder mm. Imorgon åker vi till Maldiverna och kommer tillbaka på söndag!

kram


Liten och söt Prunitha

Bus med Mira och Ellie

Kan jag få plats i denna kartongen tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar