söndag 19 december 2010

Helg och modellfotografering!

För ett tag sedan skickades det ut att dom behövde tjejer i 4 års åldern för provning av kläder och fotografering. Jag och Anna kollade med tjejerna ville göra det och det ville dom. Konkurrensen var inte så hård då många redan har lämnat för att fira jul i sina hemländer. Det var dessutom bara vita barn som dom sökte då kläderna ska lanseras i Europa. Mira och Alice var dom enda anmälda (Ellie var för kort). Det bestämmdes att hon skulle komma på fredagen för att prova kläderna och att fotograferingen skulle bli på lördagen. Hon hade då inte sett tjejerna inte ens kort på dom. Tur för henne att vi har världens sötaste tjejer :-)

Det är en fransk/engelsk tjej som håller på att starta ett eget klädmärke som sedan ska säljas via en webb-shop. Så detta är den första kollektionen.

Klädprovningen gick bra på fredagen och på lördagen kl 9 så åkte mammor och tjejerna iväg till photoshoten. Det blev många byten och mycket fotograferandet. Tjejerna skötte sig jättebra men Mira blev lite trött i slutet. Alice var helt fantastisk och stog och log hela tiden. Det ska bli spännande att se hur bilderna blev. Vi ska dessutom få lite extra bilder från fotografen. Fast vi får inte några bilder förrän webbsidan är i gång.

Efter fotograferingen åkte vi vidare till Volvos familjedag. Anders, Jonas och Ellie var redan där. Vi åt på vägen och det tog lite längre tid än beräknat. Så när vi kom så stack Jonas och åt med Ellie. Man köpte kuponger och så fanns det massor av olika tävlingar. Mira vann en chokladbit och jag en syltburk och en läsk. Det var jättevarmt där så läsken behövdes.

Vi hann med en sväng till poolen också och sedan åt vi middag på klubben med  Edshagarna och sedan vidare hem till dom för mer vin.

I fredags var jag och Jonas ute och åt. Anna & Anders också men vi var inte på samma ställe. Så efter klädprovningen så lämnade jag kvar tjejerna med Bhavani hos Alice, Ada och Ruby (fam Edshages maid). Dom stannade där till 8 och gick sedan hem för kvällsmat och läggning. Kl 21:15 sov båda barnen i Miras säng. De är jätteskönt att det funkar bra med att ha Bhavani som barnvakt och hon till och med får dom i säng.

Idag har vi handlat mat, gjort en liten pepparkaksdeg (jag), ätit lunch och slappat vid poolen, bakat lussekatter (Mira och jag), sovit middag (Jonas, jag tror aldrig att Ellie somnade), gjort lasagne (Jonas och jag) och ätit jordgubbar och glass!

kram


Modelltjejerna fikar lite i väntan på att fotograferingen ska dra igång.

Mira kastar tvättsvampar på Jonas kollega.

Varm och törstigt var det där.

Mira kastar boll på plåtburks torn.

Mira envisades med att ta med massor av gossedjur till poolen så då fick hon bära dom själv.

1 kommentar:

  1. Men jisses vilka vackra flickor!
    Helt rätt som modeller :-)

    SvaraRadera