fredag 3 september 2010

Snart inflyttning i huset!

Igår sov vi länge och missade nästan frukosten som stängde 10:30. Sedan bar det iväg för att kolla på lite husgeråd till huset. Det finns ingenting mer än möbler och vitvaror i det. Vi hittade ingen tillräckligt billig affär. Har ju bara tänkt att slänga/ge bort det när vi åker hem. Åt på MC Donalds. Bara att vänja sig vid kycklingburgarna :-)

Sedan åkte vi till Palm Meadows (nu är det äntligen klart med kontraktet) för att kolla på huset. Vi tog först en sväng till Klubbhuset och kollade. Det är jättefint men en barnpool med en rutchkana, en stor pool och med en jättefin lekplats precis bredvid. Sedan tror jag att det ska finnas en pool till som bara är till för att simma i och inte leka. Huset var öppet när vi kom dit så Jonas ringde mäklaren för att kolla om vi kunde gå in. Det tog så lång tid innan han ringde tillbaka så vi gick in ändå. Då kom han rätt som det var dit. Dom flesta möblerna var på plats och såg helt OK ut. Det är vardagsrum, matrum, kök, gästrum, toalett, dusch/handfatsrum och tvättstuga där nere. Tvättstugan ligger utanför huset men har tak över och har gallerväggar. Där finns för övrigt tydligen också en toalett till maiden också. Modell hål i golvet som dom har på Autobahn. Där uppe är det två sovrum med varsin toalett med dusch i en och badkar i en som liggar innanför sovrummen. Vi kommer att sova där uppe alla 4 så får barnen dela rum. Sedan finns det även en uteplats där uppe som är under tak. På tredje våningen så är det en stor takterass. Men med våra små illbattingar så tror jag inte att vi kommer att använda den så mycket. Det var inte så mycket till staket där och man kunde lätt fortsätta ut på taket för att sedan ramla ner.  
Allt ser jättefint ut men trädgården behöver nog lite kärlek, det lilla som finns. En liten plätt på framsidan och ca 1meter längs ena sidan och ½ meter längst andra.

Idag åkte jonas till jobbet innan vi vaknade och jag och barnen fick gå själva till frukosten. Mira äter massor av vattenmelon. Idag fick hon ivarjefall i sig en ½ omelett och ½ smörgås också. Sedan han vi med ett snabbt dopp i poolen innan det var dags för barnvakten att komma medans jag jobbade. Det var inte så jättevarmt i poolen och det har varit molnigt hela dagen så det var faktiskt lite kyligt. Tur att det fanns en varm dusch att värma sig i.

När Jonas kom hem så fick vi veta att kan flytta till huset imorgon. Jippie, så då bär flyttlasset av igen. Mira och Ellie ser fram emot att leka på lekplatsen och Mira vill gå och hälsa på en flicka (som är 6 år) som hon lärde känna på flyget som också har flyttat till Palm Meadows, fast på 2 år. Juset det ja, det fanns en lekplats till precis snett över gatan från vårt hus. Helt perfekt då kan ju barnen går dit med maiden en stund på dagen när jag jobbar. Det funkade bra med barnvakten som passade barnen idag. Mira bablade glatt på hela tiden och brydde sig inte direkt inte om att hon inte förstog ett ord av vad hon sa.

Nu har barnen precis somnat. Dags att fila på en inköpslista inför morgondagens shoppingtur för allt till huset.

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar